Over ons

Gpi Tanks & Process Equipment

Gpi groeide de afgelopen jaren uit tot een gevestigde naam in de Nederlandse metaalindustrie en onderscheidt zich door constant te innoveren in techniek, proces en samenwerking. De Gpi Group bestaat onder andere uit drie tankbouwbedrijven: Gpi Tanks Nederland, Gpi Tanks Polen en Gpi Tanks XL. Daarnaast zijn Gpi De Gouwe met process equipment en BMN (Beitserij Midden Nederland) onderdeel van het moederbedrijf. Met de Gpi Group hebben we wereldwijd klanten in de voedingsmiddelen, chemische, farmaceutische en cosmetische industrieën. Ons bedrijf heeft in totaal ca. 200 werknemers in dienst.

Jubileumboek - Gpi 25 jaar

Gpi bestond 25 jaar in 2019. Lees meer over de geschiedenis, het bedrijf en diverse klanten in het jubileumboek

Onze directie

Een goed bedrijf heeft sturing nodig, van meet af aan. Door slimme mensen aan het bedrijf te binden, borgt Gpi haar kwaliteit en haar mogelijkheden. Fred Boere (CEO) en Arno Rodenburg (COO) zetten zich vol passie in voor kwaliteit en groei. Zij ontwikkelden hun kwaliteiten binnen het groeiende bedrijf en zetten zich nu vanuit brede kennis en deskundigheid als directie in voor de verdere ontwikkeling van Gpi. Ze zijn daarmee een voorbeeld van de mogelijkheden die een sterk groeiend kwaliteitsbedrijf zijn werknemers biedt.

Quality-check.png

Kwaliteit en certificering

Kwaliteit is een mentaliteit van de maker. We produceren volgens alle relevante normen op het gebied van veiligheid en kwaliteit. 

Lees meer

Onze waarden​

We onderscheiden ons van andere tankbouwers door constant te innoveren in techniek, proces en samenwerking. 

Lees meer

JINC-jongeren.jpg

Maatschappelijke betrokkenheid

Betrokkenheid is één van onze kernwaarden. Graag maken we net dat beetje verschil. 

Lees meer …

Engineering en productie

Met een gedreven en gekwalificeerd team werken we elke dag vol enthousiasme aan onze producten.

Lees meer