Nieuws

Bekijk het nieuws en onze laatste projecten

Nieuws

Anuga FoodTec 2022

Van 26-29 april 2022 is Gpi aanwezig op de Anuga FoodTec beurs in Keulen. Maak kennis met onze mensen en onze mogelijkheden voor uw bedrijf.

Lees meer
Zbiornik ciśnieniowy ze stali nierdzewnej | zbiornik procesowy słodycze | Delicpol | Gpi Tanks Polska
Nieuws

Zoete samenwerking. Druktanks voor Delicpol

“Voorheen was het gieten van de zware massa een moeilijke taak die veel kracht vergde omdat het volledig met de hand werd gedaan. Tegenwoordig is het voldoende om de kleppen in de tanks open te zetten en het is klaar.” Jarosław Bachrij, Delicpol.

Lees meer
Drone-Foto beim Aufbau einer Gpi Tank-Anlage
Projects

Eerste rvs tanks verlaten nieuwe Gpi-fabriek in Polen

Het transport van twee rvs tanks in de regio Wrocław in Polen heeft nogal wat stof doen opwaaien. Niet alleen hun omvang sprak tot de verbeelding, maar ook de zorgvuldige planning van de route en het laden, het transport en de installatie van de tanks. Het feit dat dit ook de allereerste levering van tanks was die in de nieuwe productiefaciliteit in Skarbimierz zijn vervaardigd, zorgde voor extra opwinding.

Lees meer
Projects

Biertanks voor Tyskie bier

Gpi Tanks ontwierp en produceerde twee biertanks voor de Poolse brouwerij van het biermerk Tyskie. Een bijzonder project waarbij nauw werd samengewerkt door Gpi Tanks NL en Gpi Tanks PL.

Lees meer
Nieuws

Gpi Tanks breidt uit in Polen

Met de bouw van een nieuwe productiehal en een nieuw kantoor krijgt het Nederlandse tankbouwbedrijf extra capaciteit om verder te kunnen groeien en uitbreiden in Europa.

Lees meer
Nieuws

Gpi partner van JINC

Met ons partnerschap ondersteunen we JINC om kinderen in een omgeving met een sociaaleconomische achterstand te helpen met hun kansen op de arbeidsmarkt.

Lees meer
Poedersilo's en mengsilo's voor Van Zutven
Projects

Een onmogelijke vraag

Van Zutven kwam bij Gpi met een onmogelijke vraag: de tanks, die in april 2018 werden besteld, moesten in juni/juli worden geleverd, anders zou de bouw van de silohal stagneren.

Lees meer
Nieuws

Tankproducent Gpi viert 25-jarig bestaan

Gpi Group bestaat dit jaar 25 jaar. Ter gelegenheid daarvan brengt het bedrijf een jubileumboek uit, dat terugblikt op de ontwikkeling van Gpi sinds de oprichting, maar bovenal een beeld schetst van het bedrijf zoals het nu is. Het jubileumfeest voor alle medewerkers werd op 23 en 24 maart gevierd in het Spaanse Marbella.

Lees meer
VCA-P certificaat voor Gpi
Nieuws

Gpi behaalt VCA-P

Door het behalen van het VCA-P certificaat toont Gpi aan te voldoen aan de eisen in de VGM-checklist Aannemers voor VCA Petrochemie en aan de strengst mogelijke eisen op het gebied van veiligheid zoals deze binnen VCA beschikbaar zijn.

Lees meer
Gpi doet mee aan Girlsday 2019
Nieuws

Girlsday 2019

Op 11 april 2019 brengen 15 meisjes van Schoonhovens College een bezoek aan Gpi Tanks & Process Equipment. Dit bezoek maakt deel uit van de landelijke Girlsday: een initiatief van VHTO voor meisjes van 10 tot 15 jaar dat bedoeld is om meisjes op jonge leeftijd te interesseren voor bèta, techniek en ICT.

Lees meer
Nieuws

Bedankt voor uw bezoek op StocExpo 2019

Gpi was aanwezig tijdens de StocExpo 2019, gehouden in Ahoy Rotterdam van 26 t/m 28 maart. Gpi heeft, onder andere, laten zien hoe ons unieke Coil Building-systeem in staat is om – op locatie – tanks met een diameter tot 30 meter en een hoogte tot 30 meter te produceren.

Lees meer
Nieuws

StocExpo Europe 2019

Gpi nodigt u van harte uit om ons te bezoeken op de StocExpo Europe, gehouden van 26 tot 28 maart 2019 in Ahoy Rotterdam. Stand I11

Lees meer
Gpi Agitator
Nieuws

Gpi Group neemt apparatenbouwer Altermij-De Gouwe over

Gpi Group en Altermij-De Gouwe zijn overeengekomen dat Altermij-De Gouwe op zal gaan in de Gpi Group. Gpi zal de activiteiten van Altermij-De Gouwe en Gpi Process Equipment gaan samenvoegen om samen klanten beter van dienst te zijn op het gebied van proces apparatuur voor de voedingsmiddelen en farmaceutische industrie.

Lees meer
Nieuws

Succesvolle Open dag Gpi

Zaterdag 17 juni jl. hebben we onze deuren geopend voor iedereen die een kijkje achter de schermen bij Gpi wilde nemen. We kijken terug op een geslaagde dag waarop we ruim 1000 mensen welkom hebben geheten.

Lees meer
Projects

Druktank

Gpi heeft voor haar klant in de chemische industrie een druktank ontworpen en geproduceerd volgens AD2000 reglement.

Lees meer
Projects

Gpi levert 4 Demiwater opslagtanks

Gpi heeft 4 wateropslagtanks voor Evides Industriewater geleverd. Evides Industriewater bouwt momenteel een nieuwe demiwaterfabriek op de Maasvlakte. Op 28 maart zijn er vier reservoirs aangevoerd en geplaatst: twee onthardwaterreservoirs en twee demiwaterreservoirs.

Lees meer
Projects

4 cacaomassa tanks

Gpi heeft voor haar klant in de voedselverwerkende industrie 4x 30m³ tanks geleverd. Deze tanks zullen ingezet worden voor de verwerking van cacao massa. Cacao massa is de basis voor verschillende chocolade producten voor zowel voedingsmiddelen industrie als consument.

Lees meer
Nieuws

Open dag

Zaterdag 17 juni as. openen wij onze deuren voor iedereen die geïnteresseerd is om een kijkje te komen nemen achter de schermen.
Tijdens deze open dag verwelkomen wij u graag met een hapje en een drankje.

Lees meer
Projects

Atmosferische vaten voor farmacie

Gpi heeft voor een farmaceutische klant 10 x 60 liter vaten geleverd. Onze klant is gespecialiseerd in translationeel vaccin technologie. De vaten zijn bedoeld voor afvalvloeistof en hebben een kleine radius om gemakkelijk verplaatst te kunnen worden.

Lees meer
Nieuws

Nieuwe huisstijl

Ons nieuwe logo! Met dit nieuwe logo én onze nieuwe huisstijl willen we iedereen laten zien waar we voor staan en hoe we werken. Onze kernwaarden: kennis, kwaliteit, betrokkenheid en innovatie willen we hiermee visueel benadrukken.

Lees meer
Projects

Mobiele drukvaten

Gpi heeft vier mobiele druktanks geleverd aan een cosmeticabedrijf dat wereldwijd opereert. De tanks zullen worden gebruikt om make-up in bulk van de productieketel tot de vulmachine te brengen om vanuit daar het afvulproces plaats te laten vinden.

Lees meer
KIWA BRL-K756/03 opslagtank
Projects

5m3 KIWA BRL-K756 opslagtanks

De vraag van de klant omvatte drie opslagtanks die aan de KIWA BRL-K756 richtlijn moeten voldoen. De drie opslagtanks hebben een inhoud van 45.000 liter per stuk en zullen worden gebruikt voor de opslag van mierenzuur, melkzuur en sal CURB. Sal CURB is een mix van vloeibare formaldehyde en organische zuren.

Lees meer
Projects

Een nieuw tankenpark voor Vreugdenhil Dairy Foods

Gpi heeft één van haar grootste orders opgeleverd in de vorm van een compleet tankenpark voor een nieuwe melkpoeder fabriek van Vreugdenhil Dairy Foods in Gorinchem.
Het project omvatte 27 tanks met een totale opslagcapaciteit van 5 miljoen liter.

Lees meer

Bekijk ook

Interesse om bij ons te werken? Bekijk onze beschikbare functies!