Rvs tanks voor voedingsmiddelen

Hygiënische opslag- en procestanks

De voedingsmiddelenindustrie is zowel qua product als proces veelzijdig. Ieder product is anders en dient op een specifieke manier verwerkt te worden. Naast de eigenschappen van het product moet hierbij altijd rekening gehouden worden met hygiëne. Gpi denkt graag mee over een slim ontwerp van tanks en equipment, zodat uw eindproduct van de hoogste kwaliteit is.

Diversiteit aan tanks & equipment

Opslagtanks, drogers, poedersilo’s, steriel tanks, smeltbakken en procestanks. Gpi heeft jarenlange ervaring in de food-industrie en is uitgegroeid tot specialist in de aspecten binnen de industrie. Zo kunnen wij het juiste advies geven over verwarming of koeling van het product, over de juiste mate van afwerking en een product met lange levensduur garanderen. Voor de keuze van het juiste roerwerk voor tanks hebben wij tevens goede relaties met alle gerenommeerde leveranciers.

Met engineering, productie en kwaliteitscontrole in eigen huis houden we maximale grip op de kwaliteit en garanderen we u oplossingen die voldoen aan de aller strengste eisen op het gebied van hygiëne, product houdbaarheid, veiligheid en bedieningsgemak, voor vloeistoffen en vaste stoffen. Uw equipment op locatie bouwen, testen en in bedrijf stellen is geen probleem voor onze VCA** gecertificeerde montage afdeling. Vanzelfsprekend werken we binnen de gestelde internationale normen en voorschriften.

Appendages en afwerking

Tank roerwerk combinaties

Laat ons buiten de tank ook het roerwerk verzorgen. Gpi heeft goede relaties met alle gerenommeerde roerwerkleveranciers en zorgt voor een probleemloze afhandeling en montage.

Afwerkingsniveau

Wij produceren onze food-tanks standaard met een inwendige ruwheid van Ra 0,8, maar wij kunnen desgewenst tanks met nog veel gladdere (en dus hygiënischer) binnenwanden produceren.

Melktanks
Heeft u vragen over onze melktanks?
Zbiorniki na mleko

Verwarmen en koelen

Bij processen zoals bijvoorbeeld pasteurisatie of fermentatie is verwarming of koeling van de tank van groot belang. Zorg voor het juiste combinatie van verwarm / koelvermogen en isolatie op de tank, om uw product binnen de gewenste tijd op te warmen of af te koelen.  Leg uw koelings-/verwarmingscase direct bij uw aanvraag voor aan Gpi, wij denken graag mee over de meest efficiënte oplossing. Of dit nu om dimple, een dubbele mantel, of half pipe gaat.

Onze producten voor de voedingsmiddelen industrie

Bekijk hier welke tanks en equipment wij voor de food industrie bouwen

Duplex im Tankbau - Demi Wassertank

Water opslagtank

Watertanks Rvs water opslagtanks van 300 liter tot 15.000 m3 Contact Gpi bouwt RVS watertanks in alle soorten en maten voor alle denkbare toepassingen en

LEES MEER »