Oppbevaringstanker i rustfritt stål

Tanker i rustfritt stål fra 500 liter til 15 000 m3

Tanker i rustfritt stål i alle størrelser

Gpi produserer alle former for oppbevaringstanker, og i alle størrelser, for alle bransjer og industrier du kan tenke deg. Dette produktutvalget spenner fra 500-literstanker med overflate av høy kvalitet for farmasøytiske sluttprodukter, til tanker på opptil 15 000 m3 for drikkevann eller oppbevaring av halvferdige produkter til kjemisk industri.

lijntje-groenblauw-30x1px

Tanker i rustfritt stål for oppbevaring av produkter av høy kvalitet

Gpi produserer oppbevaringstanker i rustfritt stål i størrelser fra 500 liter til 15 000 m³. Avhengig av destinasjonen, kan vi bygge tankene i vår fabrikk i Lopik, fabrikken i Groot-Ammers, eller sette de sammen på stedet. Vi produserer tanker og oppbevaringstanker av høy kvalitet, og med en diameter på opptil 6 m i Lopik. Derfra kan vi nå de fleste lokasjoner raskt via veinettet.

Hvis tanken ikke kan transporteres på veinettet, produserer vi ofte oppbevaringstanker på fabrikken i Groot Ammers. Denne fabrikken er plassert på bredden av elven Lek, slik at vi kan transportere tankene vannveien. Hvis det ikke er et alternativ å transportere tankene til deg, kan vi også bygge tanker opptil 30 meter i diameter og 30 meters høyde på stedet. Da bruker vi ofte vårt Coil Building system, som sikrer en effektiv produksjon og høy kvalitet på tankene.

Sikkerhet er høyeste prioritet for tanker, uavhengig av størrelse eller konstruksjonsmetode, både under produksjon og bruk. Tankene kan settes opp i henhold til alle relevante standarder, slik som Eurocode 3, EN 14015, ASME og API 650. Alle tekniske design, som oppvarmende/kjølte tanker, dobbel bunn, buete tak eller tanker med dobbel vegg er mulig.

_MG_7101-edit2
Har du spørsmål om våre oppbevaringstanker?

Standarder for tanker i rustfritt stål

Oppbevaringstanker omfattes ofte av spesielle standarder, lover eller reguleringer.

PGS 29, NEN-EN14015, Eurocode 3, API 650, DIN 4119

Hvis din installasjon i Nederland må følge PGS 29 (retningslinjene for oppbevaring av brennbare væsker på bakkenivå), må tankene som regel oppfylle kravene til NEN-EN14015 i kombinasjon med Eurocode 3. Merk følgende: PGS29 ble nylig endret. Gpi kan fortelle deg hva dette innebærer for deg.

Andre standarder som Gpi ofte må følge når det gjelder oppbevaringstanker er API 650 og DIN 4119. Vi kan også naturligvis også hjelpe til hvis PGS30 eller PGS31 gjelder din installasjon.

 

PED trykkbeholdere i henhold til NEN-EN13445

Lloyds reviderte Gpi og akkrediterte selskapet til å uavhengig kunne konstruere og produsere trykktanker med trykk høyere enn 0,5 bar (H + H1-sertifisert). Hvis oppbevaringstanken din er en del av en PED-installasjon, vil prosjektingeniøren samarbeide tett med klienten og vår egne QA/QC-ansatte for å gjennomføre en risikoanalyse, og i tillegg sette opp en test- og inspeksjonsplan. Disse tankene blir normalt konstruert for å oppfylle kravene til NEN-EN13445.

KIWA BRL-K756 oppbevaringstank

Gpi er BRL-K756-2-sertifisert av KIWA for konstruksjon av vertikale oppbevaringstanker opptil 150 000 m3 med enkel eller dobbel vegg. Tankene, med spesiell konstruksjon, brukes i kjemiske lagringsanlegg, som etter januar 2008 må være i henhold til BRL-K903/08.

Dette er bare et utvalg av det vil tilbyr. Hvis din byggekode eller forskrift ikke er listet opp her, må du ta kontakt med Gpi.